Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Araştırma Geliştirme Alt Çalışma Grubu Toplantısı Gerçekleştirildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kalite Komisyonu Araştırma Geliştirme Alt Çalışma Grubu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan GÖÇMEZ, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özgür SAYGIN, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Gökçe AKPOLAT, AR-GE Alt Çalışma Grubu üyeleri Doç. Dr. Yakup ŞENYÜZ, Dr. Öğr. Üyesi Volkan ÇETİNKAYA, Dr. Öğr. Üyesi Hediye AYDIN, Araş. Gör. Dr. Enes ZENGİN, Kalite Koordinatörlüğü personelleri Gönül BAŞ ve Ebru YENİ katıldı.

Toplantıda Kurum İç Değerlendirme Raporunda yer alan AR-GE çalışmalarına yönelik kanıtlar incelendi. Kurumun araştırma politikası çerçevesinde önceki yıllarda yapılan ar-ge çalışmaları sonrası yapılan izlemeler ve ortaya konan iyileştirmeler ele alındı.  Toplantı gelecek yıl planlaması ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2021, Salı