Kalite Koordinatörlüğü Tarafından Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Kalite Eğitimi Düzenlendi.

Kalite Koordinatörlüğü tarafından Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Kalite Eğitimi Düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından Güzel Sanatlar Fakültesi Kalite Komisyonu üyelerine Kalite Güvence Sistemi Eğitimi verildi. Eğitimin açılış konuşmasını yapan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin kalite çalışmalarının önemine değindi. Mercin ayrıca eğitimi düzenleyen Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü’ne teşekkür etti. Toplantı Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Saygın’ın Kalite Güvence Sistemi ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlama Kılavuzu’nda yer alan kriterler üzerine verdiği eğitim ile devam etti.   Toplantı Güzel Sanatlar Fakültesi Kalite Komisyonu üyelerinin konuşmaları ile tamamlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2021, Perşembe