2021 Kurum İç Değerlendirme Raporu Tamamlandı

DPÜ 2021 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu Tamamlandı

Üniversitemizin 2021 yılı kalite çalışmalarını içeren Kurum İç Değerlendirme Raporu tamamlandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi yıllık kalite çalışmalarını içeren “DPÜ Kurum İç Değerlendirme Raporu 2021” DPÜ Kalite Koordinatörlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda tamamlanarak, Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal’ın katıldığı toplantıda YÖKAK Kalite Güvencesi Yönetim Bilgi Sistemi’ne girildi.

Çevrimiçi olarak yapılan toplantıda DPÜ Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Saygın, Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal’a raporun içeriği ile ilgili teknik bilgileri aktardı. Kalite Koordinatör Yardımcıları Doç. Dr. Filiz Yüksel ve Arş. Gör. Dr. Mürsel Güler ile Arş. Gör. Dr. Işık Altunal, Öğr. Gör. Ali Kosat, Kalite Koordinatörlüğü personellerinden Şube Müdürü Nevin Kalfa, İstatistikçi Gönül Baş ve Fikret Diktaş’ın hazır bulunduğu toplantıda Kalite Koordinatörümüz Doç. Dr. Saygın, DPÜ 2021 Kurum İç Değerlendirme Raporu’nun hazırlanma süreci ve yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Doç. Dr. Özgür Saygın ve beraberindeki heyet, 2021 yılı faaliyetlerini kapsayan raporu sisteme yükleyerek çalışmalarını tamamlamış oldu.

Kalite Koordinatörlüğünün çalışmalarından memnuniyetini dile getiren Prof. Dr. Kâzım Uysal, Üniversitemizin kalite süreçlerinde bir rehber niteliği taşıyan, özverili bir şekilde çalışan DPÜ Kalite Koordinatörlüğü personeline teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2022, Salı