Dpü’de Bidr Farkındalık Eğitimleri Başladı

Dpü’de Bidr Farkındalık Eğitimleri Başladı

Dumlupınar Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından başlatılan Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR) Farkındalık Eğitimleri kapsamında, kalite koordinatör yardımcıları eş zamanlı olarak birim ziyaretlerine başladı. Bu eğitimlerin temel amacı, üniversite genelinde iç değerlendirme süreçlerine yönelik kurumsal farkındalığı artırmak, kalite güvencesi sistemine ilişkin bilgi düzeyini yükseltmek ve birimlerin öz değerlendirme kapasitelerini güçlendirmektir.

Eğitimlerin ilk haftasında Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu, Kütahya Sosyal Bilimler MYO, Kütahya Teknik Bilimler MYO, Şaphane MYO, Gediz MYO, Hisarcık MYO ve Emet MYO’da çalışmalar başarıyla tamamlandı.

Kalite Koordinatörlüğü tarafından sürdürülen bu eğitimlerin, birimlerde kalite kültürünün yerleşmesine ve sürekli iyileştirme süreçlerinin daha etkin yürütülmesine katkı sağlaması hedeflenmektedir.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2025, Pazartesi