“Kalite Koordinatörlüğü’nden Doç. Dr. Filiz Yüksel ’e Teşekkür”

“Kalite Koordinatörlüğü’nden Doç. Dr. Filiz YÜKSEL’ e Teşekkür”

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kalite Koordinatörlüğü’nde bir önceki dönemde “Kalite Koordinatör Yardımcısı” olarak görev yapan Üniversitemiz Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi Muhasebe Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Filiz YÜKSEL’ e, Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Hilmi YURDAKUL’ un Başkanlığında, Kalite Koordinatörlüğü personellerimiz Şube Müdürü Nevin KALFA, İstatistikçi Gönül BAŞ ve Memur Fikret DİKTAŞ ile Üniversitemiz Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Bahar YOLVERMEZ ve Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nda görevli Programcı Ruhan ÇINGIL’ ın katılım sağladığı toplantıda, Üniversitemiz nezdinde kalite kültürünün yaygınlaştırılması, Koordinatörlüğümüz özelinde süregelen işlerin yapılması ve devamlılığının sağlanması, Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) ‘in hazırlanması ve UI GreenMetric Sürdürülebilirlik derecelendirme çalışmalarında ortaya koymuş olduğu üstün hizmet, gayret ve çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür edildi. Toplantıda söz alan Doç. Dr. Filiz YÜKSEL “Görev aldığı süre boyunca Kalite Koordinatörlüğü’nde bulunan çalışma arkadaşlarımızla uyum içinde çalıştıklarını ve Kalite Kültürünü Üniversitemiz genelinde yaymak için ellerinden geldiğince yoğun bir mesai harcadıklarını belirterek, Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü görevine atanmaları hasebiyle Prof. Dr. Hilmi YURDAKUL’ a başarılar diledi”.

Son olarak söz alan Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Hilmi YURDAKUL, "Kalite Kültürünün Üniversitemiz genelinde yayılımı için yoğun bir çaba içerisinde olacaklarını, bu minvalde başarıyı sağlamanın ancak birlikte çalışma ile mümkün olabileceğini söyledi. Bundan dolayı, "Birlikte Çalışıp Birlikte Yükseleceğiz" sloganını belirleyerek çalışmaya başladıklarını ve teslim aldıkları kalite bayrağını daha üst noktalara taşımak için hem ulusal hem de uluslararası düzeyde çalışmalarını gerçekleştireceklerini belirterek, tekrar şimdiye kadarki çalışmalarından dolayı Doç. Dr. Filiz YÜKSEL'e canı gönülden şahsımız ve Kurumumuz adına teşekkürlerini sunduklarını belirtti".

Son Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2024, Pazartesi