Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kalite Güvencesi Sistemi Alt Çalışma Grubu Toplantısı Gerçekleştirildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi  Kalite Güvencesi Sistemi Alt Çalışma Grubu toplantısı gerçekleştirildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde video konferans yoluyla Kalite Güvencesi Sistemi Alt Çalışma Grubu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Kalite Koordinatörlüğü biriminden Koordinatör Doç. Dr. Özgür SAYGIN, Kalite Koordinatörlüğü çalışanları Ebru YENİ ve İstatistikçi Gönül BAŞ, Kalite Güvencesi Sistemi Alt Çalışma Grubu başkanı Prof. Dr. Mustafa AYDIN, Alt Çalışma Grubu üyelerinden Prof. Dr. Yasemin Deniz KOÇ, Doç. Dr. Hakan ÇELİKKOL, Dr. Öğr. Üyesi Filiz YÜKSEL, Öğr. Gör. Ali TELLİ, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Mali Hizmetler Uzmanı Osman Efe ŞAHİN katıldı. Toplantıda kurumun kalite güvence sistemi politikaları ve stratejileri değerlendirildi. Stratejik plan ve kalite güvence sistemi uyumunun önemine vurgu yapıldı. Kalite güvencesi bağlamında kurumda iç kalite güvencesi mekanizmaları, iç ve dış paydaşların sürece katkısı, eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, yönetim sistemi ve uluslararasılaşma süreçlerine katılım konuları ele alındı.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2021, Salı