Kahramanmaraş Kağıt San. ve Tic. A.ş. ile Sıfır Atık Hakkında Toplantı Yapıldı

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü kapsamında ele alınan Sıfır Atık (Zero Waste) çalışmaları için Güzel Sanatlar Fakültesi ve Kahramanmaraş Kağıt San. ve Tic. A.Ş. arasında atıkların sanata dönüşmesi temalı enstalasyon, üç boyutlu eserler üretilmesi ve sergi açılması konusunda fikir birliğine varıldı. Bu kapsamda, yapılması öngörülen proje ile ilgili Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü organizatörlüğünden Üniversitemiz ve Kahramanmaraş Kağıt San. ve Tic. A.Ş. protokol hazırlıklarına başlandı. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin, atık konusuna yapılması planlanan bir sergi ile dikkat çekilmesi ve bu etkinliğin farkındalık oluşturulmasına katkı sağlayacağını aktardı. Kahramanmaraş Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Fabrika Müdürü Gökhan ÖRÇEN, İşletme Müdürü Müh. Serhat AYDIN ve Üretim Planlama ve Operasyon Müdürü Müh. Çağlar ÜNGÖR, bu katkı için firmanın elinden geleni yapacağını dile getirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, Pazartesi