Kalite Koordinatörlüğünden, Kalite Gönüllüleri Topluluğu Standına Ziyaret

Kalite Koordinatörlüğü ekibi, üniversitemiz Evliya Çelebi Yerleşkesinde 05.03.2024 tarihinde düzenlenen etkinlikte, Kalite Gönülleri Topluluğu'nun standını ziyaret etti. Stand, öğrencilerin kalite bilincini artırmak, kalite yönetimi konusunda farkındalık oluşturmak ve üniversitenin genel kalite süreçlerine katkı sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Hilmi Yurdakul ve Kalite Koordinatörlüğü Şube Müdürü Nevin Kalfa, standı detaylı bir şekilde inceledi ve öğrencilerin yürüttüğü projeler hakkında bilgi aldı. Standda, öğrencilerin kalite ile ilgili farklı konularda hazırladığı afişler, broşürler ve sunumlar yer alıyordu. Ayrıca, öğrencilerin kalite üzerine yaptığı araştırmaları içeren posterler de dikkat çekiyordu.

Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Hilmi Yurdakul, ziyaretleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin Kalite Gönülleri Topluluğu çatısı altında yaptıkları çalışmaları yakından görmek bizim için son derece önemli. Öğrencilerimizin kaliteye olan ilgisi ve katkıları, üniversitemizin kalite kültürünün gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Bu tür inisiyatiflerin desteklenmesi ve teşvik edilmesi, kurumumuzun kalite standartlarını daha da yukarılara taşımamıza olanak tanıyor." dedi.

Kalite Gönülleri Topluluğu Başkanı Huriye Burçin Koç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kalite bilincinin genç nesiller arasında yaygınlaşması için çalışıyoruz. Kalite Koordinatörlüğü'nün standımızı ziyaret etmesi, bize verdiği destek ve ilgi, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Bundan sonra da kaliteye olan katkılarımızı artırarak devam ettireceğiz." şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda, Kalite Koordinatörlüğü ekibi, Kalite Gönülleri Topluluğu üyelerine başarılar dileyerek standdan ayrıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2024, Salı