Kalite Koordinatörlüğü, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü‘nü Ziyaret Etti

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü, Kurumsal Akreditasyon Programına başvurmak hedefi doğrultusunda önemli bir adım olarak 27.02.2024 tarihinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü'nü ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, enstitünün eğitim ve yönetim süreçlerinin kalite standartlarına uygunluğu değerlendirildi.

Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Hilmi Yurdakul, Kalite Koordinatörü Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Onur Koşar ve Kalite Koordinatörlüğü Şube Müdürü Nevin Kalfa, enstitünün akademik programları, öğrenci destek hizmetleri ve akademik personel performansı üzerinde detaylı bir fikir alışverişinde bulunmak üzere Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Eray Acar, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Volkan Çetinkaya ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Sekreteri Hamza Öztürk ile Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ev sahipliğinde bir araya geldi. Bu değerlendirme sürecinde, enstitünün mevcut kalite politikalarına ve ulusal/uluslararası akreditasyon standartlarına uygunluğu gözden geçirildi.

Ziyaret sırasında, kalite süreçlerinin karşılıklı geri bildirimli olarak yürütülmesi konusunda taraflar arasında fikir birliğine varıldı. Bu yaklaşımın, enstitünün kalite standartlarına olan bağlılığını güçlendireceği ve sürekli iyileştirme çabalarını destekleyeceği vurgulandı. Kalite Koordinatörlüğü ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü arasındaki iş birliğinin bu temel prensipler etrafında güçlenerek devam edeceğini bildiriyoruz ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yönetimine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, Çarşamba