Yökak Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak‘ın Üniversitemizde Verdiği Konferans Yökak Sitesinde Haber Oldu

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak‘ın Üniversitemizde verdiği konferans YÖKAK'ın internet sitesinde haber oldu.

YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde (DPÜ) düzenlenen “Yükseköğretimde Kalite Güvencesi” başlıklı konferansa konuşmacı olarak katıldı.

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Ahmet Yakupoğlu Amfisi’nde 6 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşen konferansın açılış konuşmasını DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak yaptı.

YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak konferansta “Yükseköğretimde Kalite Güvencesi ve Akreditasyon” konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Konuşmasında YÖKAK’ın amacına ve faaliyetlerine değinen Başkan Kocabıçak, yükseköğretim kurumlarında kalite güvencesi alanında yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2024, Pazartesi