Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Greenmetric Türkiye Çalıştayında Temsil Edildi

Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma çabaları kapsamında, çevresel sürdürülebilirlik konusunda çalışmalarını sürdüren üniversiteler, Ege Üniversitesi tarafından 25-26 Nisan 2024 tarihlerinde düzenlenen GreenMetric Türkiye Çalıştayı'nda bir araya geldi. Bu önemli etkinlik, sürdürülebilirlik alanında başarıları paylaşmak ve ortak stratejiler geliştirmek amacıyla düzenlendi.

Kalite Koordinatörlüğü, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nin yeşil kampüs hedeflerine ulaşmak için yürütülen projelerde aktif rol almaktadır. Çevresel etkiyi azaltmak, doğal kaynakları korumak ve sürdürülebilir bir gelecek için stratejiler geliştirmek amacıyla yapılan bu çalışmalar, üniversitenin çevresel sürdürülebilirlik alanındaki taahhüdünü yansıtmaktadır.

GreenMetric Türkiye Çalıştayı, üniversiteler arasında iş birliğini teşvik etmek ve çevresel sürdürülebilirlik konusundaki en iyi uygulamaları paylaşmak için önemli bir platform sağlamaktadır. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü'nün bu etkinliğe katılımı, üniversitenin çevresel sürdürülebilirlik alanındaki çabalarını daha geniş bir kitleye duyurarak, bu alandaki bilgi ve deneyimlerini paylaşma fırsatı sunmuştur.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2024, Pazartesi